Van Beest Maritiem

Wrakvissen met de Rijkswaterstaat

Van Beest Maritiem is in 2006 gestart met bergingswerkzaamheden voor Rijkswaterstaat. Toen deze werkzaamheden in een groot onderhoudscontract zijn ondergebracht, hebben wij deze bergingen uitgevoerd voor de hoofdaannemers. In deze jaren hebben wij veel expertise op dit gebied ontwikkeld. Het geheel milieuvriendelijk bergen en afvoeren van de wrakken/objecten, maar ook het werken zonder scheepvaartstremmingen of oponthoud voor de gebruikers van de vaarwegen, is onze kracht. De afhandeling met Recherche, Politie, Rijkswaterstaat en verzekeringsmaatschappijen wordt ook door Van Beest Maritiem verzorgd.

Eén keer per jaar doen wij een algehele opschoonronde in het Amsterdam-Rijnkanaal. Dit is een leuke opname gemaakt door Rijkswaterstaat tijdens de jaarlijkse ronde wrakvissen op het Amsterdam Rijnkanaal.

De bodem van het Amsterdam-Rijnkanaal is een verborgen schatkamer; Gezonken bootjes, maar ook gedumpte auto’s en zelfs kluizen. Ga mee wrakkenvissen in de nieuwste aflevering van HOEDAN?!. Wat vist Van Beest Maritiem op?

Leuk artikel? Deel het!