Van Beest Maritiem
Dienst

scheepvaartbegeleiding

scheepvaartbegeleiding

Ontzorging op en rondom het water, dat is wat wij doen. Van Beest Maritiem neemt de zorg voor scheepvaartbegeleiding volledig uit handen. Wij zorgen samen met onze ervaren bemanning voor de volledige veiligheid van het scheepvaartverkeer en uw medewerkers bij waterbouwprojecten.

Ondersteuning bij vaarwegbeheer

Wij kunnen ondersteunend worden ingezet, maar denken ook al graag mee in een aanbestedingsfase. Scheepvaartbegeleiding is een zeer belangrijk onderdeel van een project en, gezien de vele wet- en regelgeving, ook maatwerk. 

Onze medewerkers zijn in staat verkeersmaatregelen efficiënt en effectief uit te voeren en zijn in bezit van alle nodige certificaten van het NNVO. Deze professionals zijn ervaren in het verzorgen van uw veiligheid en bekend met alle procedures. 

Scheepvaartverkeersmanagement is bijvoorbeeld nodig bij het herstel aan bruggen, baggerwerken, duikwerken, onderzoek naar explosieven, aanleg- of onderhoud van infrastructurele werken, stremming van vaarwegen of waterevenementen. Bij alle werkzaamheden die gevaar of hinder kunnen veroorzaken voor de scheepvaart is scheepvaartbegeleiding noodzakelijk. 

Van Beest Maritiem voert de vaarwegbegeleiding zelf uit, hiervoor gebruiken wij onze patrouilleboot Haaften. Wanneer u met Van Beest Maritiem samenwerkt, werkt u ook echt met ons samen. Onze patrouilleboot voldoet aan alle nieuwe eisen die Rijkswaterstaat stelt aan vaartuigen die voor scheepvaartbegeleiding ingezet worden.

Wij hanteren zeer scherpe concurrerende tarieven. Laat u verbazen en vraag een offerte aan voor vaarwegbegeleiding bij uw nautische projecten.