Van Beest Maritiem
Dienst

Palen zetten en trekken

Palen zetten en trekken

Palen zetten en trekken door Van Beest Maritiem: professionele en veelzijdige dienstverlening voor uw maritieme projecten

 

Bij het realiseren van maritieme projecten, zoals het plaatsen of verwijderen van afmeerpalen of het bouwen van een jachthaven, is het essentieel om te werken met een ervaren en betrouwbare partner. Van Beest Maritiem is een specialist op dit gebied en biedt een breed scala aan diensten voor het zetten en trekken van palen. Of het nu gaat om houten palen of stalen buispalen, en of u nu een trilblok of een spuitlans nodig heeft, wij hebben de expertise en het materiaal om uw project tot een succes te maken. In deze tekst zullen we dieper ingaan op onze dienstverlening en hoe we u kunnen helpen bij uw maritieme projecten.

 

Onze dienstverlening

Van Beest Maritiem biedt diverse diensten voor het zetten en trekken van palen, waaronder:

  • Plaatsen van afmeerpalen: of u nu nieuwe afmeerpalen nodig heeft of bestaande palen wilt vervangen, wij kunnen u helpen bij het plaatsen van de palen op de gewenste locatie. Hierbij maken we gebruik van verschillende technieken, zoals trillen met een trilblok of spuiten met een spuitlans.

 

  • Verwijderen van afmeerpalen: als u oude of beschadigde afmeerpalen wilt verwijderen, kunnen wij u hierbij helpen. We maken hierbij gebruik van een trilblok om de palen los te maken en uit de grond te trekken. De oude afmeerpalen voeren wij op de juiste manier af via erkende verwerkers.

 

  • Aanleggen van jachthavens: als u een jachthaven wilt bouwen, kunnen wij u helpen bij het plaatsen van de benodigde palen en bij het tekenen, maken, leveren en plaatsen van steigers. Hierbij houden we rekening met de gewenste grootte en diepte van de jachthaven, evenals met de bodemgesteldheid.

 

  • Zetten van stalen buispalen: als u stalen buispalen wilt laten zetten, kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Wij hebben de expertise en het materiaal in huis om deze stalen buispalen nauwkeurig op de juiste plek en diepte te plaatsen, zodat ze stevig verankerd zijn in de grond.

 

  • Zetten van houten palen: ook voor het plaatsen van houten palen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met verschillende soorten hout en kunnen u adviseren over de beste keuze voor uw project.

 

Onze expertise

Van Beest Maritiem heeft meer dan 30 jaar ervaring in het zetten en trekken van palen voor maritieme projecten. Hierbij hebben we gewerkt aan diverse projecten, van kleine aanlegsteigers tot grote jachthavens. Onze medewerkers zijn vakmensen met kennis van zaken en werken met moderne apparatuur en gereedschappen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met onze klanten, zodat we goed kunnen inspelen op hun wensen en behoeften.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor het zetten en trekken van palen, komen wij graag in contact met u.