Van Beest Maritiem
Dienst

oliebestrijding

oliebestrijding

Oliebestrijding door Van Beest Maritiem: uw partner in duurzaamheid

Bij Van Beest Maritiem bieden we niet alleen oplossingen voor oliebestrijding, maar ook voor milieuverontreiniging in het algemeen. We begrijpen hoe belangrijk het is om het mariene milieu te beschermen tegen alle vormen van vervuiling.

Van Beest Maritiem is dé partner op het gebied van oliebestrijding in alle binnenwateren. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor het opvangen en opruimen van olievervuiling; van preventieve maatregelen tot het snel en effectief bestrijden van olielekkages. Onze missie is om de impact van menselijke activiteiten op het mariene milieu te minimaliseren en te zorgen voor een duurzame toekomst.

Of u nu op zoek bent naar preventieve maatregelen of een snelle en effectieve respons bij een olielekkage, Van Beest Maritiem is uw betrouwbare partner op het gebied van oliebestrijding. Onze ervaren professionals staan voor u klaar om u te helpen bij het beschermen van het mariene milieu en het verduurzamen van uw bedrijfsvoering.

 

Preventie is de sleutel tot succes

Bij Van Beest Maritiem geloven we sterk in preventieve maatregelen om olielekkages te voorkomen. Onze ervaren professionals helpen u bij het opstellen van een plan voor oliebestrijding en het implementeren van de juiste procedures om olievervuiling te voorkomen.

Snel en effectief optreden bij een olielekkage

Mocht er toch een olielekkage optreden, dan is een snelle en effectieve respons cruciaal. Ons team van specialisten staat 24/7 paraat om u te ondersteunen bij het opruimen van de olievervuiling en het minimaliseren van de schade aan het milieu. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van oliebestrijdingsmateriaal, van olie-absorberende matten tot booms en skimmers, waarmee we in staat zijn om snel en efficiënt te handelen.

Een van onze oplossingen is het WAK, het Wrak Afdekkingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat eventuele olie die uit een wrak komt zich niet verspreidt. Rondom het WAK worden olie-absorberende worsten gemonteerd, die de meeste olievervuiling direct opnemen.

Daarnaast beschikken wij over een Skimmer die olie van het water kan afzuigen. Deze Skimmer is geheel vonkvrij en pneumatisch aangedreven, waardoor het veilig ingezet kan worden bij bergingsoperaties waar nog veel restolie in het WAK achterblijft.

Onze werkschepen zijn ook uitgerust met voldoende olie-absorberende middelen, zodat we snel kunnen handelen bij een eventuele olielekkage of andere vormen van milieuverontreiniging.

 

Duurzame oplossingen voor een duurzame toekomst

Bij Van Beest Maritiem staan we voor duurzaamheid en zijn we continu op zoek naar nieuwe oplossingen om de impact van menselijke activiteiten op het milieu te verminderen.

Kies voor Van Beest Maritiem

Kortom, Van Beest Maritiem biedt een breed scala aan oplossingen voor oliebestrijding en milieuverontreiniging. Onze ervaren professionals staan altijd klaar om u te helpen bij het beschermen van het mariene milieu en het minimaliseren van de impact van menselijke activiteiten op onze planeet. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen en hoe wij u kunnen helpen.