Van Beest Maritiem
Dienst

Transport over water

Transport over water

Van Beest Maritiem: Betrouwbaar transport over water voor sluizen, bruggen en kunstwerken.

Van Beest Maritiem is al sinds jaar en dag actief in transport over water. Wat ooit begon als zand en grind transport is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige dienstverlening waarbij we tal van onderdelen voor sluizen, bruggen en zelfs kunstwerken vervoeren. Onze ervaring en expertise maken ons de betrouwbare partner voor al uw transport over water.

 

Onze diensten

Bij Van Beest Maritiem bieden we verschillende transportoplossingen over water aan. Onze diensten omvatten onder meer:

  • Transport van sluisonderdelen: Voor het bouwen en onderhouden van sluizen zijn regelmatig nieuwe onderdelen nodig. Denk hierbij aan sluisdeuren, sluiswanden en geleidewerken. Bij Van Beest Maritiem zorgen we voor veilig transport van deze onderdelen over water.

 

  • Transport van brugonderdelen: Ook voor bruggen zijn vaak specifieke onderdelen nodig. Van Beest Maritiem verzorgt het transport van brugdelen, zoals brugdekken en opleggingen, over het water.

 

  • Transport van kunstwerken: Voor bijzondere kunstwerken kan transport over water de meest geschikte oplossing zijn. Van Beest Maritiem heeft ervaring met het transporteren van diverse kunstwerken, zoals beelden en sculpturen, over het water.

 

Waarom kiezen voor Van Beest Maritiem?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Van Beest Maritiem voor uw transport over water:

Ervaring: Wij hebben jarenlange ervaring in het transporteren van diverse goederen over water. Dit maakt ons de betrouwbare partner voor uw transport.

Veiligheid: Bij het transport over water is veiligheid van groot belang. Van Beest Maritiem zorgt voor veilig vervoer van uw goederen.

Flexibiliteit: Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw transport over water. Onze flexibele aanpak zorgt voor maatwerk oplossingen.

Duurzaamheid: Transport over water is een duurzame oplossing. Bij Van Beest Maritiem hechten we veel waarde aan duurzaamheid en zorgen we voor een zo milieuvriendelijk mogelijke dienstverlening.

 

Van Beest Maritiem is de ideale partner voor uw transport over water. Met onze jarenlange ervaring, focus op veiligheid en duurzaamheid en flexibele aanpak zorgen wij voor een betrouwbare en maatwerk oplossing voor uw transport over water. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.