Van Beest Maritiem
Dienst

Reinigingswerkzaamheden

Reinigingswerkzaamheden

Van Beest Maritiem: Reinigingswerkzaamheden voor een schone en veilige omgeving

Reiniging van sluisdeuren, stuwen en terreinen

Bij Van Beest Maritiem zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden voor waterbouwkundige objecten zoals sluisdeuren, stuwen, machinekamers, technische ruimtes van sluisgebouwen en omliggende terreinen. Door onze jarenlange ervaring hebben we al veelvuldig dergelijke projecten tot een succesvol einde gebracht.

Bluspomp met monitor voor optimale spoeling

Onze bluspomp met monitor maakt het mogelijk om met grote hoeveelheden water per minuut te spoelen. Hierdoor wordt het vuil op een efficiënte manier verwijderd. Bovendien kunnen we door de krachtige waterstraal ook moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Door de lage druk van 40 bar kunnen wij hiermee reinigingswerk uitvoeren zonder eventuele coatings te beschadigen.

Diverse hogedruk units voor grondige reiniging

Naast onze bluspomp beschikken we over diverse hogedruk units waarmee we de reinigingswerkzaamheden grondig kunnen uitvoeren. Het water wordt onder hoge druk op het oppervlak gespoten, waardoor vuil en aanslag loskomen. Dit zorgt voor een schoon resultaat en een veilige omgeving.

Kies voor Van Beest Maritiem

Door te kiezen voor Van Beest Maritiem kiest u voor een betrouwbare en ervaren partner in het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden. Wij staan voor een veilige en schone omgeving en zetten ons daar dagelijks voor in. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen.