Van Beest Maritiem

diensten

Waar wilt u ons voor inzetten?

Bij Van Beest Maritiem kunt u rekenen op een servicegerichte dienstverlening. Met meer dan 100 jaar in het vak hebben we de nodige ervaring en mogen we ons met trots specialist noemen op het gebied van alle werkzaamheden op en rondom het water.

Scheepvaartbegeleiding

Wij nemen de zorg rondom het regelen, en daarmee de veiligheid op het water, van het scheepvaartverkeer uit handen. Onze medewerkers zijn in staat verkeersmaatregelen efficiënt, effectief en veilig uit te voeren.

Kraanschip verhuur

Van Beest Maritiem heeft verschillende kraanschepen in eigen beheer die u kunt inhuren om uw werkzaamheden mee uit te voeren. Denk aan reparaties of inspecties van steigers, lichtmasten, bruggen en stuwen. Infomeer naar de vele mogelijkheden.

Ponton verhuur

Van Beest Maritiem heeft meerdere pontons die u kunt huren voor het uitvoeren van uw eigen werkzaamheden. Vraag naar de mogelijkheden.

Bergingen

Van Beest Maritiem heeft veel ervaring met het opsporen en het veilig bergen van voorwerpen uit het water. Bijvoorbeeld autowrakken en scheepsankers.

Bodembemonstering

We hebben jarenlange ervaring in het nemen van bodembemonstering, dit kunnen wij snel en efficiënt uitvoeren met onze schepen.

Oeverwerken

Doordat wij een groot aantal (kraan)schepen in eigen beheer hebben, zijn wij inzetbaar voor praktisch alle denkbare oeverwerken.

Baggerwerk

Voor bagger- en saneringswerk kunnen wij u goed van dienst zijn. Zowel grote als kleine saneringswerkzaamheden hebben wij uitgevoerd.

Palen zetten/trekken

Voor het zetten en trekken van palen is kraanschip Twee Gebroeders uitermate geschikt, mede door de in- en uitschuifbare giek met lierdraad.

Duikwerken

Van Beest Maritiem beschikt over de ervaring en de materialen om verschillende duikwerken veilig en efficiënt uit te voeren. Wij werken met professionele duikers.

Transport over water

Wij zijn ervaren in goederentransport over water. Onze vloot staat klaar om grote of kleine vrachten over water te transporteren.

Hijswerkzaamheden

Van Beest Maritiem beschikt over meerdere kraanschepen waarmee verschillende hijswerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Brugreparaties

Wij voeren regelmatig brugreparaties uit. Ons ervaren en gecertificeerd personeel voltooit iedere klus veilig en efficiënt.

Hoogwerker werkzaamheden

Op het gebied van werken met hoogwerkers vanaf het water is Van Beest Maritiem zeer bekend. Vanaf kraanschip Twee Gebroeders kan er gemakkelijk gewerkt worden met de vaste manbak aan de hydraulische kraanarm.

Snoei- en kapwerkzaamheden

Via het water kan er snel, veilig en ergonomisch gewerkt worden. Langs doorgaande wegen is er geen afzetting nodig en door de grote beuninhoud van onze schepen kan er veel hout-/snoeiafval meegenomen worden.

Onderhoud sluizen en bruggen

Van Beest Maritiem wordt vaak ingezet om onderhoud te plegen aan sluizen en bruggen. Door ervaring en ons gecertificeerde personeel zijn we in staat om de meest uiteenlopende werkzaamheden veilig uit te voeren.

Oliebestrijding

Van Beest Maritiem kan bij een berging met het WAK voorkomen dat er oppervlakte verontreiniging plaatsvindt. Indien nodig kunnen wij de olie volledig vonkvrij van het water afzuigen met onze Skimmer.

Reinigingswerkzaamheden

Kraanschip Twee Gebroeders is uitgerust met een spuitlans die het mogelijk maakt om de meest moeilijk te bereiken plekken grondig te reinigen. Ook voor andere reinigingswerkzaamheden staat Van Beest Maritiem voor u klaar.

Uithijsen bruggen

Van Beest Maritiem heeft al diverse zeer complexe hijswerken vanaf het water uitgevoerd. Bijvoorbeeld het uithijsen van bruggen/-delen en het verplaatsen van zware constructies.

Afmeren van woonboten, arken en woonschepen

Bij Van Beest Maritiem is alles mogelijk op het gebied van het afmeren van uw woonschip of ark. De beste manier om woonboten, arken en woonschepen af te meren is met palen in het water en paalbeugels aan de boot.

Staat uw vraagstuk hier niet tussen? Geen zorgen.

Bovenstaande diensten zijn slechts een kleine greep uit de werkzaamheden die wij verrichten op en rondom het water. Neem een kijkje bij onze projecten of neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.