Van Beest Maritiem
Dienst

Bodembemonstering

Bodembemonstering

Bodembemonstering met Van Beest Maritiem: nauwkeurig en efficiënt

Als specialist in maritieme werkzaamheden verhuurt Van Beest Maritiem al jarenlang schepen en pontons die ingezet kunnen worden bij bodembemonstering. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om nauwkeurig en efficiënt te werk te gaan bij het nemen van bodemmonsters. Daarom kunt u op onze schepen gebruik maken van geavanceerde DGPS-apparatuur, waarmee snel en nauwkeurig tussen opgegeven waypoints gemanoeuvreerd kan worden.

Efficiënte bodembemonstering met DGPS-apparatuur

Het nemen van bodemmonsters is een nauwkeurige aangelegenheid die veel tijd en expertise vergt. Dankzij onze DGPS-apparatuur kunt u echter efficiënt te werk gaan en de benodigde monsters snel en nauwkeurig verzamelen. Zo kunt u bijvoorbeeld met behulp van de Vibrocore, die wij op een ponton kunnen plaatsen, of handmatig met een zuigerboor bodemmonsters nemen in alle soorten water, of het nu gaat om groot of klein vaarwater, diep of ondiep. Ook kunnen bij een Moonpool op één van onze pontons zetten.

Veelzijdig inzetbaar materiaal voor bodembemonstering

Van Beest Maritiem beschikt over een uitgebreid assortiment aan materiaal voor bodembemonstering. Of het nu gaat om het nemen van monsters met de Vibrocore of met een zuigerboor, wij hebben voor u het juiste materiaal in huis om deze werkzaamheden efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Door onze ervaring en kennis op dit gebied kunnen wij snel en adequaat inspelen op de specifieke behoeften van onze klanten.

Betrouwbare partner voor bodembemonstering

Van Beest Maritiem is een betrouwbare partner voor al uw maritieme werkzaamheden. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.